Hevosaiheinen peli täynnä seikkailua! | Star Stable

Deal Score0
Deal Score0

Star Stable on seikkailuntäyteinen hevosaiheinen peli verkossa. Ratsasta ja huolehdi omista hevosista ja tutki jännittävää Jorvikin saarta. Kokeile peliä maksutta!

Star Stable on jännittävä verkkopeli, jossa seikkailut, hevoset ja mysteerit odottavat. Pelaa maksutta tasolle 5 saakka!

PELI:

Ratsasta jännittävään maailmaan. Tervetuloa Jorvikiin, kauniille saarelle täynnä päättymättömiä seikkailuja. Sinusta tulee ikioman hevosesi kanssa osa taianomaista tarinaa ja pääset tutkimaan ihanaa maailmaa hevosen selästä.
Hoida ja kouluta hevosiasi. Hanki ikioma hevonen ratsastettavaksi, koulutettavaksi ja hoidettavaksi. Kun sinusta tulee kokenut ratsastaja, voit ostaa lisää hevosia ja valita eri hevosroduista. Jorvikissa voit omistaa niin monta hevosta kuin haluat!
Ratkaise tehtäviä ja mysteerejä. Star Stablen taianomaisessa maailmassa sinua odottaa monia kiehtovia hahmoja ja jännittäviä mysteerejä. Ratkaise tehtävät samalla kun koet jännittäviä tarinoita yhdessä Jorvikin väen kanssa.
Pelaa kavereidesi kanssa. Star Stablessa on aina uusia asioita löydettävänä. Tapaa kaverisi verkossa ja jaa seikkailuja toisten ratsastajien kanssa. Ratsastakaa yhdessä, chattailkaa tai haastakaa toisenne yhteen saaren monista kilpailuista.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Register New Account
Reset Password
Skip to toolbar